Uluslararası bilinç ve küresel bakış açısının buluştuğu yer: TOBB ETÜ Koleji

Okuldan Haberler
Haberi Paylaş
Uluslararası bilinç ve küresel bakış açısının buluştuğu yer: TOBB ETÜ Koleji

TOBB ETÜ Koleji'nde öğrenme sürecimizin ulusal ve uluslararası eğitim programlarının uygulanması ile birlikte ilgi ve merak uyandıran, bağlantılı ve ilişkili, düşünmeye ve sorgulamaya yönelten olması amaçlanmaktadır. Öğrenilmesi gereken/beklenen bilgilerin sıralanması yerine aktif etkileşimin olduğu, sorgulama yoluyla deneyimleyerek öğrenmelerin gerçekleştiği bir öğrenme ortamı sağlanır. Ulusal ve uluslararası önem taşıyan bilgi birikimi keşfetme, araştırma, sorgulama, iletişimde bulunma, eleştirel düşünme gibi beceriler doğrultusunda edinilir. Aynı zamanda öğrencilerimizin saygı, hoşgörü ve sorumluluk alma gibi tutumları içselleştirip, sosyal hizmetlerin önemini kavrayıp anlamlı eylemlerde bulunmaları hedeflenmektedir.